Steunslippers

Podocentrum Nederland maakt ook aangepaste teenslippers voor u op maat. Deze slippers hebben een ingelegde steunzool. U kunt de slippers zelf samenstellen en bij ons bestellen.

Hieronder leest u hoe u uw steunslippers kunt kiezen & bestellen.

1
Kies uit een van de 4 kleurencombinaties: bruin, rood, grijs en wit.

2
Voer uw gegevens in.

3
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons een uitnodiging om de slipper te komen passen.

4
Na uw bezoek maken wij de slipper helemaal passend. Als dat klaar is, krijgt u opnieuw bericht.

5
U kunt uw slippers dan komen ophalen en betalen.

U kunt uw slippers ook telefonisch bestellen. Bel met Podocentrum Nederland: 055 - 366 01 11.

Steunslipper bruin

Deze slipper heeft een bruin suède bandje. De zolen van de slippers zijn in principe zwart, óók de tussenzool. U kunt echter ook kiezen voor een tussenzool in een afwijkende kleur. U bepaalt zelf of dat dezelfde kleur is als het bandje, of een andere kleur.

Steunslipper donkerblauw

Deze slipper heeft een donkerblauw leren bandje. De zolen van de slippers zijn in principe zwart, óók de tussenzool. U kunt echter ook kiezen voor een tussenzool in een afwijkende kleur. U bepaalt zelf of dat dezelfde kleur is als het bandje, of een andere kleur.

Steunslipper grijs

Deze slipper heeft een suède grijzen bandje. De zolen van de slippers zijn in principe zwart, óók de tussenzool. U kunt echter ook kiezen voor een tussenzool in een afwijkende kleur. U bepaalt zelf of dat dezelfde kleur is als het bandje, of een andere kleur.

Steunslipper rood

Deze slipper heeft een leren rood bandje. De zolen van de slippers zijn in principe zwart, óók de tussenzool. U kunt echter ook kiezen voor een tussenzool in een afwijkende kleur. U bepaalt zelf of dat dezelfde kleur is als het bandje, of een andere kleur.

Steunslipper wit

Deze slipper heeft een leren wit  bandje. De zolen van de slippers zijn in principe zwart, óók de tussenzool. U kunt echter ook kiezen voor een tussenzool in een afwijkende kleur. U bepaalt zelf of dat dezelfde kleur is als het bandje, of een andere kleur.

Steunslipper zwart

Deze slipper heeft een suède zwart bandje. De zolen van de slippers zijn in principe zwart, óók de tussenzool. U kunt echter ook kiezen voor een tussenzool in een afwijkende kleur. U bepaalt zelf of dat dezelfde kleur is als het bandje, of een andere kleur.