Informatie Corona: Podocentrum Nederland hanteert aangepaste maatregelen. Meer info

Corona

 

Corona update

Sinds 11 mei mogen ook wij de praktijk weer open zetten voor meer dan alleen medisch noodzakelijke zorg. Uiteraard houden wij ons nog steeds aan de nodige voorzorgsmaatregelen. En omdat de gezondheid van u en onze medewerkers voorop staat willen wij u vragen om deze maatregelen goed door te nemen en vooral op te volgen wanneer u bij ons in de praktijk komt. Vandaar dat wij alles op alles zetten om u toch te kunnen voorzien van dat beetje zorg wat nodig is. Zo hebben wij een aantal maatregelen genomen die we u hier verder zullen toelichten.

Telefonische bereikbaarheid

Ook onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit hun huis. We hebben dan ook gezorgd voor een beveiligd systeem waarmee ze thuis kunnen werken. Ook zal de telefoon altijd doorgeschakeld zijn naar één van onze medewerker. Aangezien u dan niet via onze telefooncentrale in de wachtrij gezet kan worden zal er, als de lijn bezet is, direct overgeschakeld worden naar onze voicemail. Wij vragen u deze in te spreken! Elke dag worden deze voicemails afgeluisterd en indien gewenst bellen wij u terug.

 

Bezoek aan de praktijk

Indien u op consult moet komen bij ons in de praktijk dan nemen wij uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen Wij vragen u dan ook om de volgende punten goed door te lezen.

  • Wij vragen u om alleen op de afspraak te komen.
  • Kom niet te vroeg zodat de tijd dat u in de praktijk bent zo kort mogelijk blijft.
  • Onze podotherapeut beschermd zich door middel van een face shield, handschoenen en er zal een scherm van plexiglas tussen u en de podotherapeut staan.
  • Er is desinfecterende handalcohol aanwezig voor u om te gebruiken.
  • Houd afstand van de assistente die achter de balie zit.
  • Heeft u zelf klachten zoals verkoudheid, hoesten, griep of koorts? Zeg dan de afspraak af.
  • De praktijk en behandelruimte worden na elk bezoek gereinigd en gedesinfecteerd.

Wij vragen u om alleen naar onze praktijk te komen wanneer u een afspraak heeft. Indien u een vraag heeft of een afspraak wil maken kan dit telefonisch of per e-mail naar info@podocentrum-nederland.nl.

Zolen bestellen

Wij snappen dat u ook in deze tijd toe kan zijn aan een nieuw paar zolen. Ook dit willen wij op een verantwoorde manier voor u kunnen doen. Als u een paar zolen wil bestellen bel dan gerust of spreek onze voicemail in. Wij zullen dan contact met u leggen om even door te spreken of er nieuwe klachten zijn gekomen die nu verholpen moeten worden. Is dat niet het geval dan zullen wij het paar zolen die u voor het laatst bij ons heeft gekregen opnieuw voor u gaan maken. Een consult zal dan in dit geval achteraf plaats vinden indien dit gewenst is. Eventuele aanpassingen, die tijdens dit consult toch nodig blijken, zullen dan zonder kosten worden gedaan. Mocht u wel een nieuwe klacht hebben dan zullen wij een telefonisch consult inplannen waarin de podotherapeut zal beoordelen of het verantwoord is om de zolen voor u te maken. In beide gevallen zullen de zolen zonder extra kosten naar u opgestuurd worden met een duidelijke uitleg en beschrijving van het eventueel passend maken van de zolen in de schoenen.

Wij van Podocentrum Nederland wensen iedereen alle gezondheid en kracht toe om deze periode door te kunnen komen!