Mededeling

CORONA

Vanaf 11 mei mogen ook wij de praktijk weer open zetten voor meer dan alleen medisch noodzakelijke zorg. Uiteraard houden wij ons nog steeds aan de nodige voorzorgsmaatregelen. En omdat de gezondheid van u en onze medewerkers voorop staat willen wij u vragen om deze maatregelen goed door te nemen en vooral op te volgen voor u bij ons in de praktijk komt.

Zolen bijbestellen:

Omdat u ook in deze tijd soms nieuwe zolen nodig heeft hebben wij besloten dat mensen die al zolen van ons hebben een nieuw paar kunnen aanvragen. Dit kan alleen als de klachten niet veranderd zijn en er dus geen aanpassing nodig is. U kan dit altijd telefonisch aanvragen.

Mededeling sluiten en meer info
 

Eerste keer bij ons?

Per 1 januari 2012 kunt u rechtstreeks naar de podotherapeut zonder een verwijzing van uw huisarts. Om goed te kunnen beoordelen of u met uw klachten bij ons aan het juiste adres bent vragen wij u om, voorafgaand aan uw bezoek, een vragenlijst in te vullen. Wij zijn dit wettelijk verplicht en mogen zonder ingevulde vragenlijst niet overgaan tot behandeling.

Er wordt aan de hand van deze vragenlijst geen diagnose gegeven, maar we bekijken of uw klachten een indicatie zijn voor podotherapie.

Wij vragen u onderstaande vragenlijst in te vullen en te versturen.

LET OP! Indien u één of meerdere vragen met JA heeft beantwoord is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk!