Mededeling

CORONA

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij het volgende besloten:

Wij zijn ons van de ernst bewust dat we te maken hebben met een serieus maatschappelijke zorg. Omdat uw gezondheid bij ons bovenaan staat willen wij niemand onnodige risico's laten lopen. Vandaar dat wij de praktijk beperkt geopend hebben. Uiteraard kunt u ons altijd bellen met vragen en indien nodig een telefonisch consult met de podotherapeut aanvragen. Krijgt u onze voicemail? Spreek gerust uw bericht in want deze wordt elke dag afgeluisterd en indien gewenst bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Zolen bijbestellen:

Omdat u ook in deze tijd soms nieuwe zolen nodig heeft hebben wij besloten dat mensen die al zolen van ons hebben een nieuw paar kunnen aanvragen. Dit kan alleen als de klachten niet veranderd zijn en er dus geen aanpassing nodig is. U kan dit altijd telefonisch aanvragen.

Mededeling sluiten
 

Eerste keer bij ons?

Per 1 januari 2012 kunt u rechtstreeks naar de podotherapeut zonder een verwijzing van uw huisarts. Om goed te kunnen beoordelen of u met uw klachten bij ons aan het juiste adres bent vragen wij u om, voorafgaand aan uw bezoek, een vragenlijst in te vullen. Wij zijn dit wettelijk verplicht en mogen zonder ingevulde vragenlijst niet overgaan tot behandeling.

Er wordt aan de hand van deze vragenlijst geen diagnose gegeven, maar we bekijken of uw klachten een indicatie zijn voor podotherapie.

Wij vragen u onderstaande vragenlijst in te vullen en te versturen.

LET OP! Indien u één of meerdere vragen met JA heeft beantwoord is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk!