Voetproblemen

Heeft u last van vermoeide voeten? Voelt u pijn in de bal van uw voet? Heeft u een felle, aanhoudende pijn onder uw hiel, veroorzaakt door hielspoor? Of heeft u problemen met het dragen van schoenen door eelt, likdoorns, platvoeten, vergroeiingen of nagelproblemen?

Laat uw voetproblemen behandelen door een specialist, maak een afspraak bij een Podocentrum bij u in de buurt.

Afspraak maken?

Kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Voetproblemen kunnen u flink belemmeren in uw dagelijks leven. Podocentrum Nederland is gespecialiseerd in het behandelen van voetproblemen. Onze specialisten helpen u bij uw voetproblemen met de best passende therapie, zodat u snel van uw voetklachten af bent.

Podocentrum Nederland, specialist in voetproblemen

Voetproblemen zijn niet alleen erg vervelend en lastig, ze kunnen ook leiden tot andere lichamelijke klachten. En andersom kunnen problemen in bijvoorbeeld uw rug, nek, heup of knieën voetklachten opleveren. Alles in het lichaam hangt met elkaar samen. Uw podotherapeut is niet alleen specialist in voetproblemen, maar kijkt naar het totale lichaam.

Hielspoor

De meest voorkomende hielklacht op dit moment is de hielspoor. Dit is meestal een verzamelnaam voor verschillende voetproblemen in de hiel. De meest voorkomende is de plantaire fasciitis, dat is een ontsteking aan de onderkant van de voetzool.
Wij zien de laatste tijd een toename van deze hielklachten. Mogelijk wordt dit veroorzaakt door teveel slappe en zachte schoenzolen en schokdempende elementen in schoenen.

Advies voetproblemen

Veel voetproblemen worden veroorzaakt door slecht passende of verkeerde schoenen. Wij adviseren u graag over de schoenen die u het beste kunt dragen om voetproblemen te voorkomen. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij het kopen van schoenen?

Géén eigen risico

U kunt bij Podocentrum Nederland terecht zónder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. U betaalt daarvoor dus géén eigen risico.
Maak direct een afspraak bij een specialist!

Afspraak maken?

Kom langs voor een kennismakingsgesprek.X

Maak online een afspraak

Alleen mogelijk in Apeldoorn
Let op! Vanaf 1-1-2022 dient iedereen zich opnieuw te registeren voor het maken van een online afspraak.
Opnieuw registreren
Al geregistreerd vanaf 1-1-2022, dan kunt u opnieuw een afspraak maken.
Opnieuw afspraak maken

Voor de vestigingen Epe, Vaassen, Nunspeet of Zutphen, kan u telefonisch contact opnemen voor het inplannen van een afspraak.
of stuur een mail naar info@podocentrum-nederland.nl