Mededeling

CORONA

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij het volgende besloten:

Wij zijn ons van de ernst bewust dat we te maken hebben met een serieus maatschappelijke zorg. Omdat uw gezondheid bij ons bovenaan staat willen wij niemand onnodige risico's laten lopen. Vandaar dat wij de praktijk beperkt geopend hebben. Uiteraard kunt u ons altijd bellen met vragen en indien nodig een telefonisch consult met de podotherapeut aanvragen. Krijgt u onze voicemail? Spreek gerust uw bericht in want deze wordt elke dag afgeluisterd en indien gewenst bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Zolen bijbestellen:

Omdat u ook in deze tijd soms nieuwe zolen nodig heeft hebben wij besloten dat mensen die al zolen van ons hebben een nieuw paar kunnen aanvragen. Dit kan alleen als de klachten niet veranderd zijn en er dus geen aanpassing nodig is. U kan dit altijd telefonisch aanvragen.

Mededeling sluiten

Voetproblemen

Heeft u last van vermoeide voeten? Voelt u pijn in de bal van uw voet? Heeft u een felle, aanhoudende pijn onder uw hiel, veroorzaakt door hielspoor? Of heeft u problemen met het dragen van schoenen door eelt, likdoorns, platvoeten, vergroeiingen of nagelproblemen?

Laat uw voetproblemen behandelen door een specialist, maak een afspraak bij een Podocentrum bij u in de buurt.

Afspraak maken?

Kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Voetproblemen kunnen u flink belemmeren in uw dagelijks leven. Podocentrum Nederland is gespecialiseerd in het behandelen van voetproblemen. Onze specialisten helpen u bij uw voetproblemen met de best passende therapie, zodat u snel van uw voetklachten af bent.

Podocentrum Nederland, specialist in voetproblemen

Voetproblemen zijn niet alleen erg vervelend en lastig, ze kunnen ook leiden tot andere lichamelijke klachten. En andersom kunnen problemen in bijvoorbeeld uw rug, nek, heup of knieën voetklachten opleveren. Alles in het lichaam hangt met elkaar samen. Uw podotherapeut is niet alleen specialist in voetproblemen, maar kijkt naar het totale lichaam.

Hielspoor

De meest voorkomende hielklacht op dit moment is de hielspoor. Dit is meestal een verzamelnaam voor verschillende voetproblemen in de hiel. De meest voorkomende is de plantaire fasciitis, dat is een ontsteking aan de onderkant van de voetzool.
Wij zien de laatste tijd een toename van deze hielklachten. Mogelijk wordt dit veroorzaakt door teveel slappe en zachte schoenzolen en schokdempende elementen in schoenen.

Advies voetproblemen

Veel voetproblemen worden veroorzaakt door slecht passende of verkeerde schoenen. Wij adviseren u graag over de schoenen die u het beste kunt dragen om voetproblemen te voorkomen. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij het kopen van schoenen?

Géén eigen risico

U kunt bij Podocentrum Nederland terecht zónder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. U betaalt daarvoor dus géén eigen risico.
Maak direct een afspraak bij een specialist!

Afspraak maken?

Kom langs voor een kennismakingsgesprek.