Voetproblemen

Heeft u last van vermoeide voeten? Voelt u pijn in de bal van uw voet? Heeft u een felle, aanhoudende pijn onder uw hiel, veroorzaakt door hielspoor? Of heeft u problemen met het dragen van schoenen door eelt, likdoorns, platvoeten, vergroeiingen of nagelproblemen?

Voetproblemen kunnen u flink belemmeren in uw dagelijks leven. Podocentrum Nederland biedt u de best passende therapie, zodat u snel van uw voetklachten af bent.

Voetproblemen zijn niet alleen erg vervelend en lastig, ze kunnen ook leiden tot andere lichamelijke klachten. En andersom kunnen problemen in bijvoorbeeld uw rug, nek, heup of knieën voetklachten opleveren. Alles in het lichaam hangt met elkaar samen. Uw podotherapeut kijkt dan ook naar het totale lichaam.

Hielspoor

De meest voorkomende hielklacht op dit moment is de hielspoor. Dit is meestal een verzamelnaam voor verschillende hielproblemen. De meest voorkomende is de plantaire fasciitis, dat is een ontsteking aan de onderkant van de voetzool.
Wij zien de laatste tijd een toename van deze hielklachten. Mogelijk wordt dit veroorzaakt door teveel slappe en zachte schoenzolen en schokdempende elementen in schoenen.

Advies voetproblemen

Veel voetproblemen worden veroorzaakt door slecht passende of verkeerde schoenen. Wij adviseren u graag over de schoenen die u het beste kunt dragen om voetproblemen te voorkomen. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij het kopen van schoenen?

U kunt bij Podocentrum Nederland terecht zónder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. U betaalt daarvoor dus géén eigen risico.
Maak direct een afspraak!