Mededeling

CORONA

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij het volgende besloten:

Wij zijn ons van de ernst bewust dat we te maken hebben met een serieus maatschappelijke zorg. Omdat uw gezondheid bij ons bovenaan staat willen wij niemand onnodige risico's laten lopen. Vandaar dat wij de praktijk beperkt geopend hebben. Uiteraard kunt u ons altijd bellen met vragen en indien nodig een telefonisch consult met de podotherapeut aanvragen. Krijgt u onze voicemail? Spreek gerust uw bericht in want deze wordt elke dag afgeluisterd en indien gewenst bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Zolen bijbestellen:

Omdat u ook in deze tijd soms nieuwe zolen nodig heeft hebben wij besloten dat mensen die al zolen van ons hebben een nieuw paar kunnen aanvragen. Dit kan alleen als de klachten niet veranderd zijn en er dus geen aanpassing nodig is. U kan dit altijd telefonisch aanvragen.

Mededeling sluiten
 

Midtarsale klachten

Bij midtarsale klachten ervaart de patiƫnt pijn ter hoogte van de gewrichten van de middenvoet (midtarsale gewrichten), vooral bij belasten. Meestal gaat het hier om banden- en spier- of peesklachten.

Symptomen
Veelal een teveel doorzakken van het mediale geleng en verkeerde bewegingen van de hiel en voorvoet. Door het doorzakken van het mediale geleng verschuift een aantal midtarsale botjes ten opzichte van elkaar. Hierdoor ontstaat teveel rek op banden en pezen. De klachten doen zich meestal voor bij belasting van de voeten.

Behandeling
Corrigeren van de hele voet en een goede ondersteuning van het mediale geleng.